Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Ar fi bine sa va exprimati clar ideile, pentru ca persoana iubita ar putea sa va interpreteze gresit dorinta de a fi mai liber.

 

TAUR

Aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile pe plan social. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultimele zile. Ar fi cazul sa va odihniti mai mult.

GEMENI

S-ar putea ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit din cauza unor neintelegeri de moment. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o cearta.

RAC

S-ar putea sa aflati ca ati pierdut banii investiti intr-o afacere in care v-ati pus mari sperante. Temperati-va impulsivitatea si evitati discutiile in contradictoriu.

LEU

Primiti o propunere de colaborare. Nu va grabiti sa acceptati! Ganditi-va la timpul liber de care dispuneti! Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

FECIOARa

Sunteti nehotarat si reusiti sa ii derutati si pe cei din jur. Nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu le terminati la timp si chiar sa pierdeti bani!

BALAN?a

S-ar putea sa aveti dificultati de comunicare si sa nu va intelegeti prea bine cu cei din anturaj si chiar cu persoana iubita.

SCORPION

Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, este posibil sa castigati bani frumosi. Un prieten de familie care va viziteaza dupa-amiaza, va aduce un cadou surpriza.

SaGETaTOR

Sunteti hotarat sa demarati o afacere la care va ganditi de multa vreme. Dati dovada astazi de mai multa diplomatie, mai ales in relatiile cu persoana iubita.

CAPRICORN

Sunteti invitat la o petrecere la care partenerul de viata nu este de acord sa mergeti. Va sfatuim sa nu va ganditi doar la satisfactiile personale.

VaRSaTOR

S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va intereseaza problemele de familie. Cu rabdare si tact, puteti evita o cearta.

PESTI

Se pare ca nu mai plecati intr-o calatorie, din cauza neintelegerilor cu partenerul de viata. Ar fi bine sa va limitati la activitati casnice, de rutina.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *