Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

 

BERBEC

Este posibil sa aveti o zi tensionata din cauza neintelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu.

 

TAUR

S-ar putea ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit daca amanati o calatorie planificata mai demult. Partenerul de viata nu va crede ca sunteti ocupat.

GEMENI

Investiti cu incredere in afaceri, pentru ca parcurgeti o perioada favorabila, in care faceti alegeri inspirate. Puteti rezolva probleme financiare foarte dificile.

RAC

Sunteti usor irascibil si riscati sa ii scapati partenerului de viata o replica nepotrivita. Cereti-va scuze imediat si evitati cu orice pret o cearta!

LEU

Se pare ca sunteti indispus din cauza unui esec in afaceri. Ar fi bine sa va limitati la activitati simple si sa va odihniti mai mult.

FECIOARa

Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale.

BALAN?a

E posibil sa aveti discutii in familie din cauza unor probleme financiare. Puteti evita o situatie neplacuta daca tineti cont si de dorintele celorlalti.

SCORPION

Nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati toate intalnirile. Nu va ocupati de probleme importante care necesita o buna capacitate de comunicare.

SaGETaTOR

Entuziasmul de care dati dovada ar putea sa va atraga invidia unor persoane din anturaj. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei.

CAPRICORN

S-ar putea sa intampinati dificultati in relatiile sociale si sa fiti atras intr-un conflict. Va recomandam sa evitati certurile.

VaRSaTOR

Puteti castiga sume mici din colaborari, dar va sfatuim sa fiti prudent. ?ineti cont de sugestiile unei persoane mai in varsta din familie!

PESTI

Va treziti cu o stare de nervozitate nejustificata si este posibil sa aveti reactii necontrolate fata de cei apropiati. Riscati sa jigniti o femeie.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *