Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

Sunteti nevoit sa luati o decizie dificila: acceptati sau nu un loc de munca mai bine platit, dar cu un program prelungit? Nu va grabiti sa dati un raspuns!

TAUR

Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, pentru ca ati cheltuit prea mult. Faceti tot posibilul sa evitati o cearta!

GEMENI

Va recomandam sa va rezolvati problemele in prima parte a zilei, cand sunteti in forma. Fiti mai atent cu persoana iubita!

RAC

Va streseaza sarcinile de serviciu, care vi se par prea multe si prea grele. Va recomandam sa va organizati si sa nu va agitati fara rost.

LEU

S-ar putea sa primiti o veste proasta, care va afecteaza viata sentimentala si va pune serios pe ganduri. Evitati o cearta cu o persoana mai in varsta!

FECIOARa

Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in relatiile sentimentale. Este posibil sa cunoasteti o persoana de sex opus, de care va veti simti atras.

BALAN?a

Va enervati la serviciu, din cauza unei femei mai in varsta. Va recomandam sa evitati orice fel de speculatii si sa nu va lasati provocat la cearta.

SCORPION

Neintelegerile cu un partener de afaceri ar putea sa degenereze intr-o cearta. Va sfatuim sa ramaneti calm si sa clarificati situatia cat mai repede.

SaGETaTOR

Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Va recomandam sa fiti mai atent cu o persoana mai in varsta din familie, pentru a nu va certa cu partenerul de viata.

CAPRICORN

S-ar putea sa aveti probleme la serviciu, din cauza nervozitatii. Faceti-va bine treaba, seful e cu ochii pe dumneavoastra!

VaRSaTOR

Va recomandam sa nu investiti in afaceri riscante. Ascultati-va intuitia, cand vine vorba de bani! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta.

PESTI

Nu sunteti prea bine dispus si aveti tendinta sa fiti nerealist. Va recomandam sa nu fiti prea autoritar cu cei din jur, pentru ca riscati sa-i jigniti.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *