Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

Increderea in fortele proprii si spiritul de initiativa va ajuta in tot ce faceti.
Dupa-amiaza va ocupati de problemele partenerului de viata.

 

TAUR

Dimineata o ruda mai in varsta va ajuta cu bani si va reda increderea in fortele proprii. Dupa-amiaza va schimbati planurile in legatura cu o calatorie.

GEMENI

Din cauza ideilor mai neobisnuite pe care le aveti azi, relatiile cu prietenii pot avea de suferit. ?ineti seama si de parerile celorlalti!

RAC

Demarati o activitate originala, cu care veti avea succes. Este recomandabil sa fiti consecvent si sa acceptati ajutorul unui prieten.

LEU

Aveti idei originale, care va aduc castiguri financiare. O femeie mai in varsta va propune o colaborare avantajoasa sau poate chiar un nou loc de munca.

FECIOARa

Aveti o zi buna pentru contracte, asocieri si investitii financiare. Sunteti convingator, iar relatiile cu cei din jur sunt foarte bune.

BALAN?a

Puteti obtine cu usurinta castiguri financiare. Evitati speculatiile si tineti cont de sfaturile celor apropiati!

SCORPION

Reusiti sa ii transmiteti partenerului de viata entuziasmul care va caracterizeaza si impreuna faceti planuri ambitioase, pe termen lung.

SaGETaTOR

Prietenii si persoana iubita sunt nemultumiti pentru ca va dedicati prea mult studiului. Incercati sa nu va rupeti de problemele cotidiene.

CAPRICORN

Zi buna pentru schimbari majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante si consolidarea relatiilor de prietenie.

VaRSaTOR

Partenerul de viata va ofera un cadou de care va bucurati foarte mult. Un prieten de familie va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna.

PESTI

Partenerul de viata va ofera un cadou de care va bucurati foarte mult. Un prieten de familie va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *