Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

Aveti succes intr-o calatorie de afaceri. Dupa-amiaza puteti sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Fiti ceva mai ingaduitor!

 

TAUR

Dimineata sunteti foarte activ si sociabil si va intelegeti bine cu toata lumea. Profesional, stati bine. In ceea ce priveste sanatatea, nu aveti de ce sa va plangeti.

GEMENI

Aveti suficienta energie pentru a incepe noi activitati pentru familie si casa. Partenerul de viata si familia va sprijina. Fiti mai increzator!

RAC

In prima jumatate a zilei sunteti apreciat pentru entuziasmul de care dati dovada. Va simtiti bine la o intalnire cu prietenii si este posibil sa fiti invitat la o petrecere.

LEU

Dimineata luati o hotarare prin care va schimbati tot programul zilei. Este posibil sa va intalniti cu cativa prieteni si sa incepeti pregatirile pentru o petrecere.

FECIOARa

Sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este momentul sa va faceti planuri de viitor. Este o zi prielnica pentru investitii, afaceri si calatorii.

BALAN?a

Va imbunatatiti considerabil situatia financiara. Luati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere. Aveti ocazia sa faceti o investitie rentabila, pe termen lung.

SCORPION

Aveti incredere in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Este o zi favorabila calatoriilor in interes de familie. S-ar putea sa primiti vizita unor rude.

SaGETaTOR

Astazi dati dovada de mult curaj in afaceri. Dupa-amiaza s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati destul de problemele casei.

CAPRICORN

Pe plan financiar, se pare ca nu parcurgeti o perioada prea buna. Cautati noi surse de venituri! Spiritul de aventura si optimismul va determina sa va asumati riscuri.

VaRSaTOR

Treceti mai usor peste grijile cotidiene, gratie entuziasmului si optimismului cu care incepeti ziua. Dupa-amiaza faceti planuri pentru o calatorie mai lunga.

PESTI

Incercati sa acordati mai multa atentie celor apropiati, pentru ca s-ar putea sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Este cazul sa fiti mai prudent.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *