Atitudini

Iată cel mai bun preşedinte!

Nu neapărat chipeş, cu ochelari şi cu zâmbet aducător de voturi, ci un om cu sufletul frumos. Îl cunosc de mult, dar fiindcă e de o modestie de invidiat, nicidecum nu-i pot obţine acordul de a scrie despre faptele lui în presă. Acum mi-am luat inima în dinţi şi mi-am zis: ori scriu, ori ne trezim pe 15 martie cu noi surprize…

Omul despre care vorbesc activează în micul business. Este o doamnă apreciată pentru inima ei mereu deschisă în faţa suferinţelor altora şi pentru numeroasele acte de caritate. E apreciată şi de angajaţii ei, care se simt protejaţi şi în totală siguranţă alături de ea. Are un respect deosebit pentru intelectuali, convinsă fiind că Moldova are mai multă nevoie de cultura şi cunoştinţele lor decât bătrânii din Italia. Cunosc oameni de artă care nu ar fi supravieţuit în această ţară dacă nu ar fi fost ea. Şi, ce e curios, nimeni dintre ei nu i-a adresat vreo cerere de ajutor, nu i s-a plâns că moare de foame. A aflat singură de suferinţele lor şi le-a transmis o rază de lumină în ceasul cel greu.

O faptă de-a ei m-a impresionat cel mai profund. O familie cu patru copii şi-a pierdut ambii părinţi. Rudele şi oamenii de alături i-au alinat cum au putut pe cei patru orfani şi apoi… s-au întors la familiile şi la copiii lor. Dar ce a făcut Omul frumos? Omul frumos a luat aceşti patru copii în custodia sa. S-a întâmplat asta acum câţiva ani şi le poartă de grijă până astăzi. Moldova are mulţi oameni înstăriţi, are şi milionari – aţi auzit multe exemple similare?

Nu ştiu dacă Parlamentul nostru ar găsi cele 61 de voturi pentru ea, dar sunt convinsă că R. Moldova are nevoie anume de un astfel de preşedinte.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *