Timpul.md

Actualitate 14 Mai 2020 | 13:46

Igor Dodon și Ion Chicu au o nouă „întâlnire” cu deputații PDM

 

Președintele Igor Dodon a venit de urgență la parlament, unde va avea o întrevedere cu cei 17 deputați din fracțiunea Partidului Democrat (PD). La această întrevedere este prezent și premierul Ion Chicu, care este amenințat cu demisia de opoziția parlamentară, informează deschide.md.

Dodon a venit la șediul Parlamentului R. Moldova imediat după ședința Consiliului Suprem de Securitate, unde s-a discutat despre furtul miliardului din sistemul bancar și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

De menționat că în ultima perioadă se discută tot mai mult despre demiterea Guvernului Chicu. Reprezentanții opoziției parlamentare spun că ar exista voturile necesare pentru demiterea guvernului, însă e greu de ajuns la un numitor comun în privința învestirii unui guvern proeuropean. PAS a menționat că nu e dispus să voteze un guvern alături de Partidul „ȘOR”, care are la ora actuală nouă deputați. Pentru ca să se poată produce schimbarea, e nevoie ca și PD să participe la învestirea noului executiv, a spus Maia Sandu.

 


https://deschide.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus