Timpul.md

Actualitate 31 Octombrie 2018 | 10:03

Igor Dodon pledează pentru restabilirea parteneriatului strategic cu Federația Rusă deși această OCUPĂ MILITAR raioanele de est a R. Moldova

Astăzi demarează vizita oficială de două zile a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă. În cadrul vizitei, președintele Igor Dodon va purta discuții cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, care ocupă ilegal raioanele de est și care a anexat peninsula Crimea de la Ucraina.

Igor Dodon împreună cu delegația oficială a Republicii Moldova am depus o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din grădina Aleksandrovski de lângă zidul Kremlinului.

„Am convingerea că întrevederile preconizate pentru ziua de astăzi și cea de mâine cu conducerea de vârf a Federației Ruse vor contribui la aprofundarea colaborării strategice dintre țările noastre”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit agendei de lucru, președintele Republicii Moldova va avea întrevederi cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, și alți oficiali ruși.

De asemenea, Dodon va ține un discurs în fața studenților de la Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov și va avea o întrevedere cu reprezentanții celor mai importante medii de informare din Federația Rusă.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus