Timpul.md

Actualitate 20 Martie 2019 | 11:19

Igor Munteanu o scaldă: Ieri a fost laie, azi e bălaie. Dă vina pe oameni că n-au înțeles cuvintele lui despre spargerea binomului Sandu-Nastase

Deputatul binomului PAS-PPDA, Igor Munteanu o întoarce ca la Brăila, după ce a fost rugat de reporterul Europa Liberă să explice declarația sa de la Pro TV Chișinău, despre divizarea blocului ACUM în două fracțiuni parlamentare.

"Este posibilă înființarea a două fracţiuni: una a societăţii civile, oameni care nu sunt membri de partid, eu nu sunt membru de partid, vor decide să se ataşeze uneia dintre aceste fracţiuni, în funcţie de planuri, priorităţi şi apropierea ideologică", a declarat Igor Munteanu, în cadru emisiunii În Profunzime.

La doar câteva zile de la declarația făcută pentru Pro TV, Igor Munteanu spune cu totul altceva, pentru Europe Liberă.

„Nu este adevărat. Și aici ar trebui să vin cu anumite corective...”, a declarat Munteanu.

Amintim că, acum o lună, vicepreședintele PAS Mihai Popșoi declara că Blocul ACUM se va diviza în două fracțiuni parlamentare. Acesta a fost însă ulterior contrazis de colegul său Octavian Țîcu, care a menționat că bocul electoral este un brand politic în care s-a investit foarte mult şi care va rămâne consolidat.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus