Sport

Il Luce a devenit antrenor emerit in Ucraina

Romanul Mircea Lucescu a devenit primul strain recompensat cu titlul de antrenor emerit in Ucraina, dupa ce a reusit sa castige Cupa UEFA cu echipa de fotbal Sahtior Donetk, anunta site-ul oficial al clubului ucrainean. Antrenorul roman, aflat in prezent in convalescenta dupa o interventie chirurgicala la inima, a fost vizitat la spital de ministrul ucrainean al Tineretului si Sportului, Iuri Pavlenko, care i-a inmanat certificatul de conferire a titlului onorific, in numele statului ucrainean.

 

La eveniment au fost prezenti reprezentatii clubului Sahtior Donetk, in frunte cu directorul general, Serghei Palkin, precum si sotia tehnicianului roman, Neli Lucescu.
Demnitarul ucrainean i-a urat insanatosire grabnica lui Mircea Lucescu, caruia i-a recomandat sa aiba grija de starea sa de sanatate si sa nu isi asume riscuri inutile.
Mircea Lucescu i-a multumit lui Iuri Pavlenko pentru titlul acordat, precizand ca acum este in afara oricarui pericol si doreste sa isi reia activitatea cat mai rapid posibil.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *