Actualitate

IMPORTANT: Adio, arme?

Ce fac, de obicei, niste politisti pensionati? De exemplu, Papuc, Zubic, Botnari, Cosovan, Sumleanschi… Fac un pocher, veti zice. Tocmai asa afirma si niste surse de-ale noastre. Or, daca s-ar intampla sa se intruneasca cu totii intr-un spatiu conspirativ (ca sa nu dea de ei nevestele sau altcineva) de pe teritoriul spitalului zidarilor sau al macaragiilor, ori al constructorilor, despre ce ar mai putea sa discute fostii aparatori ai legii in fata unui butuc de carti?

Este evident ca pun la cale miscari, combinatii si coordonari de actiuni intre crai, valeti si asi. Iar daca mai vin in ospetie si ofiterii in solda ?urcan si Carp, sa vezi ce pocher se incinge! Un pocher cu forte proaspete, cu nouari gata sa mitralieze tot ce le sta in cale, cu valeti in berete rosii ori negre, taman ca pe cartea de coz. Cam asta ar putea fi indeletnicirea fostilor conducatori de la Interne pe vreme de pensie si de democratie. Iar cand pocherul de la un spital ii oboseste, se transfera la alt spital, mai specializat, cel al MAI.

Caci si acolo, sub ochiul de veghe al medicilor cunoscuti, pun din nou c(h)artile pe masa de operatii si, intre doua careuri de valeti, se gandesc cu compasiune la fostii lor colegi, care chiar maine s-ar ridica la revolta impotriva lui Catan si Zubco, insa… nu a venit momentul si nici cartea potrivita. Ma rog, niste pensionari acolo, cu secretele si j(l)ocurile lor secrete.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *