Timpul.md

Actualitate 15 Septembrie 2017 | 14:51

IMPRESIONANT! Cum arată interiorul celor mai luxoase proprietăți ale lui Donald Trump

Înainte ca Donald Trump să-și asume poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii, el a fost un magnat de afaceri cu proprietăți în orașe din întreaga lume.

Cel de-al 45-lea președinte a trebuit să se mute la Casa Albă după inaugurarea sa la 20 ianuarie, dar a optat în continuare să-și petreacă o bună parte din timpul său (66 din cele 207 de zile ale mandatului său, până acum) pe una dintre proprietățile sale de lux.

Haideţi să aruncăm o privire în interiorul a 6 dintre acestea luxoase proprietăţi: 

1. Penthouse Tower Trump

Foto: Pinterest.com

Penthouse-ul este situat în inima orașului New York, pe 725 Fifth Avenue. Dorința exprimată de Donald Trump către designerii care au decorat penthouse-ul desfășurat pe trei niveluri a fost de a avea practic o copie a Palatului de la Versailles. După cum puteți vedea mai jos, aceștia nu-și au dezamăgit angajatorul.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Potrivit pentru un miliardar, apartamentul este decorat cu motive de aur de 24 de carate, picturi clasice, o fântână interioară și pereți de marmură.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Penthouse-ul are vedere către Central Park, iar zvonurile spun că cel mai tânăr fiu al său, Baron, are la dispoziție un întreg etaj.

2. Seven Springs Estate

Situat în Westchester, New York, conacul luxos a fost construit în 1919 pentru primul președinte al Băncii Mondiale. Trump a cumpărat proprietatea în 1996, pentru 7,5 milioane de dolari, și intenționa să o transforme într-un teren de golf, dar după două decenii îl folosește ca o casă de vacanță.

Foto: Pinterest.com

Casa de 50.000 de metri pătrați are 60 de camere, dintre care 15 dormitoare, un hambar cu grajduri, o alee de bowling și trei piscine.

3. Trump Vineyard Estates

Foto: Pinterest.com

Trump a cumpărat proprietatea Charlottesville, Virginia, la o valoare de 8,5 milioane de dolari, însă s-a dovedit a fi o investiție inspirată (ca majoritatea celor făcute de actualul președinte) deoarece valoarea acestei proprietăți ajunge astăzi la peste 170 de milioane de dolari. De altfel, în urmă cu câțiva ani, președintele a transferat titlul de proprietate asupra cestei proprietăți fiului său Eric.

Foto: Pinterest.com

Proprietatea de 1.100 de acri cuprinde podgorii și o clădire principală de 23.000 de metri pătrați, numită Ablemarle House. Acesta oferă 45 de camere, un cinematograf. Proprietatea poate fi închiriată, iar tarifele încep de la 299 USD pe noapte.

exquiz.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus