Actualitate

Împuşcături în oraşul american Charleston – un mort. Atacatorul, împuşcat de poliţişti

În timpul informării de presă susţinută de primarul Charlestonului s-a auzit o bubuitură puternică. Atunci echipele de intervenţii speciale ar fi intrat peste atacatorul baricat cu ostaticii în restaurant.

Principalul suspect ar fi un angajat concediat de curând de managementul restaurantului. Primarul ar fi spus jurnaliştilor prezenţi că nu este în niciun caz vorba de un act terorist, ci de unul de răzbunare. Printre ostatici, informează Live5News, s-ar afla şi managerul restaurantului.

Poliţia a evacuat o zonă din centrul oraşului Charleston, după ce un bărbat înarmat a intrat într-un restaurant, s-a încuiat acolo şi le-a spus clienţilor că "este noul rege al Charleston-ului", informează Russia Today. Conform presei din SUA, o persoană ar fi fost rănită în timpul împuşcăturilor. Ar fi vorba de bucătarul restaurantului.

Un corespondent al ziarului american The Post and Courier aflat la faţa locului susţine că bărbatul ar fi luat mai mulţi ostatici, fapt confirmat şi de autorităţi. Echipe de intervenţie SWAT şi un elicopter se află la faţa locului şi o şcoală din apropiere şi-a suspendat orele.

Doi clienţi ai restaurantului au văzut un bărbat ieşind din bucătărie cu o armă în mână şi spunând "e un şef nou în oraş", susţine aceeaşi sursă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *