Eveniment

În acest weekend participă gratuit la master-classurile de la Cucuteni International Art Camp 2016!

O adevărată lecție de istorie despre caracterele caligrafice de pe vasele cucuteniene va ține Florin Gheorghiu din România. Tot cu el veți putea încerca să reproduceți ornamente cucuteniene pe hârtie, iar alături de artista din Moldova, Galina Vieru veți învăța arta picturii pe baticuri. Cu artistul lituanian Rytis Konstantinavićius veți deprinde cele mai vechi și originale tehnici de modelare a ceramicii din regiunea sa de baștină.

Duminică vă invită cu drag în lumea picturii și ceramicii trei artiști talentați, care vor împărtăși secretele din atelierele lor. Alături de Iulian Vârtopeanu, din România, veți putea crea adevărate lucrări din ceramică – figurine, animale etc. Emilia Krankowska vă va provoca să încercați câteva metode alternative a lucrului cu ceramica, iar cu Iliana Gheorghiu veți savura câteva ore descoperind motivele prezente în articolele de îmbrăcăminte a civilizației Cucuteni din Transilvania Neolitică.

Reamintim că tabăra de creație Cucuteni International Art Camp 2016 are loc în perioada 26 iunie-16 iulie 2016, și va culmina în ultima zi cu un eveniment unic – Festivalul Cucuteni 2016.
 
TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *