Timpul.md

Actualitate 9 Aprilie 2015 | 10:20

În Chișinău vor fi deschise iarmaroace de Paști

În zilele de 9 – 11 aprilie, în Parcul Catedralei vor fi organizate iarmaroace pentru vânzarea produselor de patiserie cu ocazia sărbătorilor de Paști.

Deşi, anterior primarul Dorin Chirtoacă s-a pronunţat categoric împotriva organizării unui iarmaroc de Paşti în centrul capitalei, astăzi serviciul de presă al Primăriei informează că târgul se va desfășura ca în alți ani. 

În comunicatul Primăriei se mai spune la iarmarocul de Paşti din centrul capitalei vor participa doar producătorii de produse de patiserie din municipiu. Iarmaroace de Paşti vor fi organizate în sectoarele Chişinăului, unde vor fi comercializate produse alimentare şi mărfuri nealimentare cu tematică pascală.

Primarul capitalei spunea anterior că prin organizarea iarmatoacelor de Paşti se creează iluzia că ar propune o marfă diferită sau mai ieftină. Or, potrivit edilului, nu este aşa, preţurile sunt aceleaşi ca şi în magazine. Dorin Chirtoacă a mai spus că, odată cu renunţarea la iarmarocul de Paşti în centul capitalei în anul trecut, acestei activităţi i s-a pus punct, iar pe viitor ar trebui să se renunţe şi la iarmaroacele din sectoare.

Sursa: Timpul

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus