Timpul Local

In luna iulie, pentru litoralul turcesc, Capital Tour va propune o oferta de vis

E miez de ciresar si, chiar daca ploile mai racoresc din cand orasele si satele noastre, caldura ne moleseste, iar gandurile tot la odihna ni se indreapta. Si ce poate fi mai tentant in aceasta perioada decat nisipul fierbinte si marea azurie? Mai ales ca in Moldova nu au mai prea ramas locuri unde sa te bronzezi si sa te balacesti in apa…
Tocmai de aceea, Compania „Capital Tour” vine cu o oferta de preturi imbatabila, pe care e pacat sa o ignori. Iata doar cateva dintre destinatiile „Capital Tour”:

 

SIRIUS 4* (AI) – 481 euro/persoana. Hotelul se afla in pitoreasca localitate Tekirova, la 150 metri de propria plaja. Situat pe un teritoriu compact, organizat conform conceptului „All inclusive”, este un loc perfect pentru odihna tinerilor.

NEW AKMAN PARK 4* (AI) – 437 euro/persoana. Amplasat in satucul Ciamiuva, hotelul se afla chiar pe malul marii. Si aici functioneaza conceptul „All inclusive”. E un loc plin de verdeata si cu multe distractii atat pentru familii, cat si pentru tineri.

AKKA KIRIS ALINDA 5* (AI) – 561 euro/persoana. Acest hotel, si el „All inclusive”, s-a aciuat la poalele muntilor Beida Mariv din regiunea Kirisa, celebra pentru padurile de pin si marea azurie in raiul antalian. La doar 7 kilometri de Kemer!

SUN FIRE BEACH 3* (AI) – 385 euro/persoana. Hotelul se afla in localitatea Mahmutlar de langa Alania, la doar 20 de metri de propria plaja. Conceput, si aici, dupa principiul „All inclusive”, este o detinatie perfecta pentru odihna „bugetara”.

CLUB INSULA 5* (UAI) – 521 euro/persoana. Acest hotel e amplasat in localitatea Konakli de langa Alania, chiar pe malul marii. Este un hotel „Ultra All inclusive”, dispune de servicii si animatii de cinci stele atat pentru familii, cat si pentru tineri.

VIKINGEN QUALITY 5* (HCAI) – 633 euro/persoana. Deschis in 2009, hotelul se afla in satucul Okudjalar, chiar pe prima linie de la mare. Cu numere si servicii de exceptie, divertisment si mancare de calitate, este pentru toate categoriile de turisti.
Preturile pentru persoana, intr-un numar double, includ: Zborul din Chisinau * Transferul aeroport-hotel-aeroport * Cazare 7 nopti/8 zile * All Inclusive * Serviciile ghidului care va intampina * Asigurarea medicala

De asemenea, pentru aceasta perioada a vacantelor, „Capital Tour” va ofera bilete de avion in cele mai diverse destinatii:
Istanbul – 79 euro
Moscova, Sankt Petersburg – 49 euro
Verona, Roma, Milano – 69 euro
Atena – 59 euro
Viena – 159 euro
Larnaca – 169 euro
Madrid, Lisabona – 129 euro
Londra, Paris – 135 euro
Frankfurt – 99 euro
Damasc, Alepo – 195 euro
Dubai – 315 euro
Tel Aviv – 231 euro
Preturile sunt indicate doar intr-o singura directie, fara taxe aeroportuare.

Adresa „Capital Tour”:

bd. Decebal 91, oficiu 62
Chisinau, R. Moldova
Tel.: 63.22.33
Aviatel: 53.82.59
www.capitaltour.md
turism@capitaltour.md
avia@capitaltour.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *