Timpul.md

Actualitate 14 August 2018 | 12:33

În mai multe regiuni ale țării vor fi instalate corturi anti-caniculă

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va instala astăzi corturi anti-caniculă în mai multe regiuni ale țării.

Punctele de reabilitare urmează a fi amenajate în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul și Comrat. Corturile anti-caniculă vor fi deschise zilnic între orele 11:00 - 18:00.

În capitală corturile vor fi amplasate pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în prejma „Pieții Centrale”, sectorul Rîșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1. La punctele de reabilitare oamenii se vor putea hidrata și beneficia de ajutor pentru a se proteja de temperaturile ridicate.

Corturile vor activa în zilele cînd temperatura aerului va depăși +32 grade Celsius. La fiecare punct de reabilitare se vor afla salvatorii pentru acordarea asistenței necesare oamenilor aflați în dificultate.

Sursa: noi.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus