Timpul.md

Actualitate 26 Martie 2020 | 10:48

În plină pandemie, ministrul Sănătății din România și-a dat demisia

 

ACTUALIZARE 10:45 Premierul Ludovic Orban a confirmat, joi, demisia ministrului Sănătății, Victor Costache. Premierul îl va propune la șefia ministerului pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

„Am luat act de aceasta demisie, ii voi transmite demisia presedintelui Klaus Iohannis. Aproape 5 luni de zile, Victor Costache a facut parte din Guvern, am facut echipa. Regret demisia dlui ministru. Pe de alta parte, o inteleg si ii multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o. Ii voi propune pentru functia de ministru pe dl secretar de stat Nelu Tătaru.

Știrea inițială

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat din funcție, au precizat joi, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri, că a pregătit un protocol, cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, pentru un program inovativ prin care să fie testați pentru coronavirus toți cetățenii din București, cu echipe mobile de testare, care vor merge din ușă în ușă.

Potrivit datelor anunțate miercuri, la ora 13.00, numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns la 906.

La ATI, erau internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Au fost înregistrate 17 decese, iar 86 de oameni au fost vindecați.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus