Timpul.md

Ultima oră 21 Aprilie 2017 | 13:36

În ţară sunt blocate 33 trasee naţionale şi 183 de localităţi

Inspectoratului Naţional de Patrulare atenţenţionează că circulaţia pe drumurile de la ieşire şi intrare în toate raioanele din ţară este interzisă de inspectorii de patrulare întru siguranţa oamenilor de a nu fi blocaţi în nămeţi sau alte situaţii de criză. De asemenea, INP a anuțat că la moment  în ţară sunt blocate 33 trasee naţionale şi 183 de localităţi iar pe dumurile naţionale este interzisă deplasarea transportului de mare tonaj.

Oamenii sunt rugaţi să evite deplasarea pe cât e posibil atât cu maşinile cât şi pe jos.

Precizăm că de când a început viscolul şi până în prezent peste 177 de unităţi de transport au fost deteriorate de arbori, iar din 102 vehicule au ramas blocate în nămeți. Totodată, au fost înregistrare 166 de derapări și accidente rutiere, soldate cu În rezultat 2 persoane au fost traumate, iar 2 accidente cu implicarea unităților de transportare a călătorilor din raioanele Sîngerei și Șoldănești.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore au fost antrenați în activități de asigurare a securității circulației rutiere şi a ordinii publice 1701 de inspector de patrulare şi angajați ai Inspectoratelor de poliție teritoriale şi 215 echipe mobile.

În atenţia şoferilor:  Nu circulați prin zone afectate de zăpadă, Inspectoratul Naţional de Patrulare Vă recomandă să nu staţionați sau să opriți pe traseele pe care se deplasează mijloacele de transport public pentru a permite intervenţia utilajelor de dezăpezire. În cazul unui blocaj în trafic, pentru a evita riscul înzăpezirii în câmp, nu continuaţi deplasarea şi alegeţi să vă retrageţi în localităţi, acolo unde puteţi găsi adăpost. Dar cel mai sigur e să nu porniți la drum!

Timpul.md
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus