Actualitate

In zodia infinitului

Daca TIMPUL nu se nastea, acum opt ani, odata cu revenirea masiva, prin minciuna, a ciumei rosii la putere, ne inglodam pentru vecie in ocupatia comunista. TIMPUL este prima din cele trei publicatii nationale si democratice de limba romana de la noi, care au declarat si au castigat, pana la urma, razboiul deschis impotriva neocomunismului si a neocominternationalismului rusolingv aciuat in centrul capitalei noastre…

TIMPUL a intors speranta intr-un viitor demn, european si prosper, in randurile moldovenilor sanatosi. Acest element sanatos, cu ajutorul presei sanatoase, dupa opt ani de lupta politica, a venit la putere. Aceasta-i o dovada ca nu trebuie sa lasam mainile in jos. Felicitari pentru victorie!

Dar, ca victoria sa ramana peste ani, folositi-va din plin statutul de „caine sanitar” al societatii. Monitorizati pas cu pas evolutiile aliantei democrate si sunati alarma atunci cand va devia de la cele promise electoratului.

Venind in Canada, am luat cu mine mai multe ziare TIMPUL, sa-i bucur pe noii mei cunoscuti cu noutati din Basarabia romana. Zadarnic! Ei toti va citesc pe internet. Nu uitati: cifra opt este si un simbol al infinitului. Deci, ati intrat in zodia infinitului. Dumnezeu sa va ajute!

Vasile Soimaru,
din casa scriitorului Corneliu Florea,
Winnipeg, Canada

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *