Timpul.md

Actualitate 12 Ianuarie 2018 | 11:30

Incendiu într-un restaurant din capitală

 Un restaurant din sectorul Râşcani al capitalei a fost cuprins aseară, 11 ianuarie, de flăcări. Persoanele au fost evacuate din local până la sosirea pompierilor, iar doi bărbați s-au ales cu arsuri pe mâini, aceștia încercând să acționeze până la venirea echipelor de intervenție.

Pompierii au fost alertați despre incendiul din strada Kiev, 5/3 la ora 20.42. La fața locului au intervenit patru echipe de salvatori și pompieri. Doi bărbați care s-au ales cu arsuri, de 24 și 54 de ani, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Puşcaşu, a declarat că în jurul orei 21.30 a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului, iar aproape de ora 02.00 incendiul a fost lichidat. Potrivit ofițerului de presă, deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit incendiul, cauzele şi circumstanțele urmează să fie stabilite de către experții laboratorului antiincendiar.

Potrivit poliției, care la fel a fost la fața locului, incendiul ar fi pornit de la șemineul din incinta restaurantului.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus