Timpul.md

Ultima oră 2 August 2016 | 16:41

Incendiu la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, secția de chirurgie în flăcări

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a fost alertat în această după amiază pentru a interveni la lichidarea unei arderi produse într-o încăpere a Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății de pe str. A. Pușkin nr.51.

Potrivit nformațiilor recepționate de Serviciul 901 la ora 14.15 minute, incendiul a izbucnit la etajul 2 în secția chirurgie. La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de pompieri, care ajunși au stabilit că arde un aparat de sterilizare a instrumentelor medicinale.

Salvatorii au reușit localizarea incendiului în mai puțin de 20 de minute, iar mai multe persoane au fost evacuate de urgență din spital. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Incendiul a fost lichidat complet în jurul orei  14.45 minute. În urma incendiului a fost afectată suprafața de aproximativ 50 metri pătrați din încăperea unde a fost stabilit focarul.

Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie stabilite de inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor. 

Tabaranu Irina

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus