Timpul.md

Actualitate 15 Octombrie 2018 | 17:41

INCREDIBIL /// A ordonat Putin asasinate? Răspunsul NEAȘTEPTAT al lui Donald Trump

O declarație cu totul neașteptată, ținând cont de înălțimea funcției și de natura mesajului, a fost făcută de Donald Trump în emisiunea 60 Minutes de la postul de televiziune CBS, difuzată duminică. Ținta afirmației: omologul său rus, Vladimir Putin.

Temele abordate în emisiune au vizat o paletă largă de probleme – de la denuclearizarea Coreei de Nord și până la scandalul recent legat de dispariția jurnaistului saudit al The Washington Post, Jamal Khashoggi, despre care se crede că ar fi fost ucis cu bestialitate în clădirea consulatului Arabiei Saudite din Istanbul.

La un moment dat, prezentatorul Lesley Stahl l-a întrebat pe liderul de la Casa Albă dacă este de acord cu aserțiunea criticilor lui Vladimir Putin, care susțin că președintele rus a fost și este implicat în asasinate, relatează Radio Europa Liberă.

Răspunsul lui Trump a venit prompt și abrupt: „Da, probabil că da. Probabil”.

Ultima apariţie a lui Donald Trump în celebra emisiune de la CBS a fost în noiembrie 2016, la câteva zile după câştigarea alegerilor prezidenţiale. Stahl l-a intervievat atunci pe preşedintele ales şi pe familia acestuia la reşedinţa din Trump Tower.

Sursa: www.digi24.ro
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus