Timpul.md

Actualitate 2 Februarie 2020 | 10:27

Inițiativă de sprijin a Iluminării terenului sportiv al Școlii Republicane de Hipism si Pentatlon Modern!

OCN “SEBO Credit” SRL derulează Campania “Fapte Bune Împreună cu Sebo” de înscriere a participanților la proiect și respectiv de desemnare a câștigătorului. Scoala Republicana de Hipism si Pentatlon Modern, a prezentat un proiect, scopul căruia este iluminarea terenului sportiv pentru evaluarea elevilor și sportivelor la competiții naționale și internaționale de echitație sportivă, la evenimentele sportive, artistice.

 Scoala Republicana de Hipism si Pentatlon Modern reprezinta un obiect unic sportiv, social si istoric de o importanta Nationala. În școală studiază peste 180 de sportivi care beneficiază de instruire gratuită. Scopul proiectului iluminarea terenului sportiv pentru evaluarea elevilor și sportivelor la competiții naționale și internaționale de echitație sportivă, la evenimentele sportive, artistice.
 
La moment se executa lucrări de amenajarea teritoriei adiacentă a terenului sportiv, dar ce mai mare partea lucrarilor este planificata pentru anul 2020: montarea electricitatii, elaborarea și montarea tribunelor, reparatia gardului terenului, elaborarea și montarea literelor pentru teren sportiv. La fel aceste lucrări garantează creșterea atracției teritoriului pentru societatea, aceasta va fi etapa noua de dezvoltarea a scolii.

Votează pentru proiectul de Iluminare a terenului sportiv al Școlii Republicane!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus