Afaceri

Intmpina primavara alaturi de Sun Communications

La inceput de primavara, Compania „Sun Communications” vine cu oferte noi pentru toti clientii sai din Chisinau. Astfel, compania demonstreaza din nou valorile ce stau la baza sa: profesionalismul, dinamismul, utilizarea tehnologiilor avansate si orientarea spre client.

Primele noutati au intrat in casele chisinauienilor de la mijlocul lunii februarie, cand au fost adaugate noi canale TV. Este vorba de Discovery ID, Jurnal TV, ?????????? ????????, ??? ???????, ??? ???? ???? ????, SET (Sony Entertainment Television), 24 ???, Arirang TV. Nici cei pasionati de sport nu au fost uitati. In exclusivitate, doar in reteaua „SUN Communications” (SunTV si SunTV Digital), pot fi vizionate canalele ???-???? ????? ????, ???-???? ??? ??????, ???-???? ??????, ???, ????, ????? 4, Telesport, Chelsea TV si MU TV. Mentionam ca Chelsea TV si MU TV (Manchester United Television), canale dedicate sportului rege – fotbalul, cat si ??? (??????????????? ????????? ????) – dedicat hocheiului, sunt in premiera pe piata moldoveneasca.

„Sun Communications” va ofera pentru acest inceput de primavara sansa de a va economisi bugetul lunar. Incepand cu 12 martie, compania lanseaza o oferta unica in Moldova – trei servicii de telecomunicatie achitate la un singur pret. Este vorba despre pachetele Trio si Trio Plus. Pachetul Trio presupune conectarea la televiziunea digitala (SunTV Digital – pachetul Standard), Internet (SunInternet 5Mbps) si telefonie fixa (pachetul Standard), pentru care veti plati in fiecare luna doar 239 lei pentru cele trei servicii luate impreuna. Amatorilor de viteze mari ai serviciului Internet „Sun Communications” le ofera pachetul Trio Plus. Optand pentru acest pachet, va conectati la televiziunea digitala (SunTV Digital – pachetul Standard), Internet (SunInternet 10Mbps) si telefonie fixa (pachetul Standard), iar lunar veti plati doar 279 lei pentru toate trei servicii luate impreuna. O oferta importanta pentru buzunarul fiecaruia din noi, daca ne gandim ca la alti operatori cu aceeasi suma putem achita doar un singur serviciu.

De la lansarea sa pe piata din Moldova si pana acum, „Sun Communications” va invita sa descoperiti viitorul, fiind un lider absolut si inovator pe piata din Republica Moldova. In 2006, compania a construit primul Radio-link privat, devenind prima companie care a avut canalul propriu de Internet. Acest proiect, ca multe altele, a fost unul de succes si a adus rezultate pozitive pe piata din Moldova. De exemplu, pretul serviciilor de Internet a scazut considerabil: daca in anul 2005, 1 Mbps costa 400 de euro, astazi pretul acestuia constituie 6 euro. Prin urmare, la moment, serviciile de Internet sunt mai accesibile, iar clientii mun. Chisinau si Balti au posibilitatea sa acceseze servicii de cea mai inalta calitate, cu viteze mari si la cele mai mici preturi. In plus, „Sun Communications” s-a gandit si la cei care folosesc Internetul intr-o masura mai mica, oferind un pachet la cel mai accesibil pret de pe piata, abonamentul lunar constituind doar 4 euro.

In 2007, „Sun Communications” a fost din nou prima pe piata, lansand televiziunea digitala – serviciul SunTV Digital. Acest serviciu inseamna calitate impecabila a imaginii si sunetului, libertate in alegerea limbii de difuzare a canalelor, vizualizarea programului electronic al emisiunilor TV direct pe ecranul televizorului (EPG), limitarea accesului copiilor la posturile TV, acces la posturile de radio preferate, si peste 120 de canale digitale. Cand se conecteaza, abonatul primeste pachetul de baza Standard. La fel, compania ofera cinci pachete aditionale (Lingua, Discovery, Cinema, HBO Max Pack, Exotic) pe gustul fiecaruia. In prezent, peste 15000 abonati folosesc serviciul SunTV Digital.

In iulie 2009, operatorul „Sun Communications” a introdus, iarasi, un nou serviciu ce are la baza tehnologia moderna. Este vorba despre serviciul telefoniei fixe SunVoice. Aparitia acestui serviciu da clientului posibilitatea de a alege. Astfel, cu SunVoice locuitorii din mun. Chisinau au posibilitatea sa-si aleaga operatorul de telefonie fixa. La conectare, abonatul primeste un numar de telefon format din sase cifre si la doar 30 MDL primeste 300 minute in afara retelei (apeluri catre retelele de telefonie fixa din raza orasului Chisinau), apeluri nelimitate si gratuite in reteaua SunVoice. In plus, abonatul poate efectua apeluri interurbane si internationale la cele mai mici preturi. Serviciul SunVoice cuprinde si o gama larga de servicii aditionale gratuite. Pentru clientii care suna des peste hotare, Compania „Sun Communications” a creat patru pachete internationale la tarife foarte accesibile: Pachet Direct Rusia – 71 bani/minut, Pachet Direct Moscova si Sankt Petersburg – 33 bani/minut, Pachet Direct Europa – 33 bani/minut, Pachet Direct SUA si Canada – 50 bani/minut. Si detaliul cel mai important este ca la serviciul SunVoice va puteti conecta chiar si atunci cand utilizati serviciile de telefonie fixa ale unui alt operator, fara a fi nevoie sa reziliati contractul.

Compania de telecomunicatii „Sun Communications” presteaza servicii pe piata moldoveneasca din anul 1993. La moment, ea este prezenta cu serviciile sale in mun. Chisinau, Balti, or. Cahul, Ialoveni, Codru, Cricova, com. Tohatin, Colonita, Cruzesti, Budesti. Astazi, compania presteaza servicii la peste 100 de mii de abonati, numarul acestora fiind intr-o continua crestere. Iar toate aceste realizari au putut fi obtinute, deoarece „Sun Communications” a lucrat si continua sa lucreze cu oameni si pentru oameni.

Silvia Ursu

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *