Ultima oră

iPhone 12 va fi primul telefon 5G de la Apple

Apple a amânat lansarea unui telefon 5G până acum. iPhone 12 ar fi primul cu noul standard și ar fi, totodată, primul model care face parte dintr-o serie de patru modele. Ar fi vorba de un iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7 inci, iPhone 12 Pro de 6,1 inci, un iPhone 12 Plus de 6,1 inci (eventual o actualizare pentru iPhone 11) și un model de bază cu ecran de 5,4 inci și un pic mai bun decât iPhone SE.

Cele mai bune două modele, cele Pro, ar avea standardul mmWave 5G, în timp ce celelalte două ar folosi standardul sub-6 (sub 6 GHz, tehnologie care va fi folosită și pentru rețeaua din România).

De ce iPhone 12 va fi atât de important pentru Apple?

Ultima mare actualizare făcută de Apple pentru linia de telefoane a fost în 2017, cu iPhone X. De atunci până acum vorbim doar de actualizări minimale (Xs și Xs Max) și pentru camera foto (11 Pro și 11 Pro Max).

Cu lansarea din 2020, Apple ar intra într-un nou „super ciclu”, după cum notează PhoneArena, care ar dura alți trei ani.

E foarte probabil ca nu toate modelele să fie 5G. Dar cele Pro vor fi. Odată cu acest „super ciclu”, Apple va introduce un design nou – similar iPhone 4 sau iPad Pro – cu margini drepte și crestătură mai mică. Totodată, te poți aștepta la mai multe nuanțe de culoare.

Pe 22 iunie, Apple va avea WWDC. iPhone 12 nu va fi prezentat atunci, ci va fi prezentat iOS 14. Dacă vorbim de 5G, e foarte posibil să existe un demo pentru așa ceva la această conferință. Android 11 beta a fost deja lansat, așa că e important acum ce-a pregătit Apple pentru telefoanele sale și care nu vor mai primi actualizare.

https://playtech.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *