Actualitate

Iranul anunţă trei noi decese provocate de noul coronavirus

"Una avea 87 de ani şi suferea de boli cardiovasculare, pulmonare, hepatice şi renale. Ea a murit la două zile după ce a fost spitalizată", a declarat agenţiei Irna, Abbas Nikravesh, directorul Universităţii Medicale din Saveh.

Cea de-a doua avea 82 de ani şi suferea de "boli hematologice şi cardiovasculare grave". Ea a decedat la o zi după ce a fost internată, a adăugat el, subliniind că femeia mergea în mod regulat la Qom, unde locuiesc copiii ei.

"Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate în oraşul Saveh, din provincia Markazi, două fiind soldate cu decese", a completat Nikravesh.

"În prezent avem o femeie afgană în vârstă de 78 de ani infectată, plasată sub îngrijiri speciale", a adăugat el cu referire la cel de-al treilea caz de contaminare.

Agenţia Irna nu a identificat persoana decedată în provincia Alborz. "Acest pacient a fost plasat sub îngrijire specială zilele trecute", a declarat Hassan Inanlou, director adjunct al Universităţii Medicale din Alborz, citat de agenţie.

Alte două cazuri confirmate sunt spitalizate în Alborz, a precizat Irna.

Până în prezent, Iranul a confirmat 61 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în toată ţara. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *