Ultima oră

„Istoria Basarabiei” de Alexandru Boldur – o lucrare ce nu trebuie să lipsească din casele voastre

Fie că este vorba de pasionați de istorie, elevi, studenți, jurnaliști, politicieni sau de diplomați, fără lecturarea acestei cărți, cu greu se poate înțelege istoria complexă a Basarabiei.

Lucrarea lui Alexandru Boldur a fost gândită ca o contribuție la studiul istoriei românilor și se focusează pe evenimentele ce au vizat în primul rând teritoriul basarabean. Istoricul Boldur, născut la Chișinău, a socotit că este de datoria lui să ofere o operă ce prezintă adevărul într-un stil echilibrat, concis și foarte documentat.

Lucrarea este o operă fundamentală și a fost inclusă de Biblioteca Națională a R. Moldova în top cele mai bune 10 lucrări ale secolului XX. Istoria Basarabiei de Boldur nu trebuie să lipsească din casele niciunui român.

Nu ratați „ZIUA ABONATULUI”, pe 10 decembrie, și abonați-vă la TIMPUL pentru anul 2016!

Cititorii care și-au făcut abonament pe cel puțin o lună din anul ce vine, în schimbul a câte 35 de lei, vor putea abona „Istoria Basarabiei (vol. 1)” sau „Ștefan cel Mare”. Cei care doresc să primească doar cartea prin poștă o pot achiziționa cu același preț de 60 lei.

„Istoria Basarabiei” va fi disponibilă începând cu săptămâna viitoare, în majoritatea librăriilor din R. Moldova – Librarius, Cartea Mea, Cartier, Pro Noi dar și în toate chioșcurile Moldpresa.

Cartea poate fi comandată AICI online în format electronic.

TIMPUL

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *