Timpul.md

Eveniment 3 Decembrie 2012 | 16:04

„Jos pălăria” în fața voluntarilor!

Festivalul Voluntarilor 2012, ediţia a X-a va avea loc în data de 9 decembrie, începând cu ora 12:00 la Palatul Republicii.

În cadrul festivalului, va avea loc ceremonia de decernare a premiilor de valoare către voluntarii şi ONG-urile care participă şi sprijină cel mai activ iniţiativele de voluntariat în Republica Moldova. Pentru prima dată în istoria Festivalului se vor înmâna trofee personalizate, special create pentru acest eveniment.

Cea de-a X-a ediție a Festivalului va fi organizată într-un stil elegant, nobil și cu o abordare decentă și inovativă, o adevărată Gală de decernare a trofeelor.

Momentul artistic va fi într-un format sută la sută LIVE cu participarea artiștilor autohtoni. De asemenea, vor participa un număr semnificativ de organizaţii non-guvernamentale active la nivel local şi naţional, lideri de ONG, voluntari şi coordonatori de voluntari, mass-media, precum şi personalităţi publice.

Voluntariatul este una dintre principalele valori europene şi internaţionale, fiind una dintre cheile succesului în calea noastră spre democratizare şi europenizare.

Voluntarii sunt cei care îți devin prieteni atunci când ai nevoie cel mai mult, ei se maturizează fiind foarte tineri și nu îmbătrânesc niciodată, ei realizează imposibilul pentru că se implică, interacționează în echipă și acționează concret pentru o societate mai bună.

Festivalul Voluntarilor 2012 este organizat de Serviciu pentru Pace și Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, cu suportul financiar al Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău, şi UNFPA - Fondul ONU pentru Populaţie.

Parteneri Festivalului sunt  Youbesc Entertainment Company, Asociaţia de Shaping din RM Unica, Societatea de distribuţie a cărţii PRO NOI, Mary Kay, Compania de Hosting şi Domain Amplica, Centrul de Limbi Europene Oratorica.

Parteneri media: Compania Teleradio Moldova 1, Publika TV, Noroc TV, Rdio Kiss FM, Radio Noroc, Radio Vocea Basarabiei, Portalul de Ştiri Unimedia, Portalul Informaţional Civic.md, Ziarul Timpul, All Moldova, All Fun.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus