Social

Jurnal TV, de pe Internet pe micile ecrane

Vineri, 5 martie, la ora 20.00, s-a lansat pe micile ecrane prima televiziune de stiri din RM, „Jurnal TV”, dupa mai bine de un an de existenta pe Internet. „Jurnal TV” promite un concept nou pentru piata media din RM – o televiziune informativa, de dezbateri si analiza, care va emite 24 din 24 de ore. In grila de programe figureaza zilnic trei jurnale mari de stiri, buletine la fiecare ora, editii speciale, talk-show-uri in direct pe teme de actualitate, precum si emisiuni de divertisment in week-end.

Potrivit managerilor „Jurnal TV”, noul post are circa 200 de jurnalisti si tehnicieni, redactii locale la Balti si Cahul si o dotare tehnica ultramoderna. De vineri, „Jurnal TV” emite prin satelit, fiind prezent in reteaua de cablu a mai multor operatori.

In curand este asteptata si aparitia unei alte televiziuni de stiri, „Publika TV”, care la fel va fi un post de nisa, cu stiri si dezbateri 24 din 24 de ore. „Publika TV” este anuntata ca o investitie romaneasca a cunoscutului om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, patronul grupului de presa din care face parte si „Realitatea TV”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *