IT&C

Jurnalist gagauz, persecutat de comunisti

Presedintele Centrului Independent de Jurnalism (CIJ) din Gagauzia, Stepan Piron, membru al Consiliului electoral de circumscriptie din autonomie, spune ca este persecutat si intimidat de Partidul Comunistilor (PCRM) dupa ce a facut mai multe sesizari prin care a acuzat PCRM ca a plasat ilegal afise electorale

„Am inceput sa fiu amenintat si intimidat. La fel, au avut loc verificari la intreprinderea mixta „Media”, care ofera servicii prin cablu si la studioul de televiziune TV-2 Comrat, al caror conducator sunt”, a declarat Stepan Piron, ieri, la o conferinta de presa. Potrivit lui, autoritatile au inceput sa atace si cele doua institutii media, pe motiv ca au difuzat stiri „care nu sunt pe placul comunistilor”.

Presedintele CIJ din Gagauzia a comunicat ca pe numele sau au fost deschise doua dosare. Potrivit lui, prin aceste intimidari reprezentantii PCRM incearca sa-l determine sa taca. „Unii reprezentanti ai comunistilor m-au numit tradator si mi-au promis ca ma vor aresta”, a mai spus presedintele CIJ din Gagauzia.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *