Actualitate

Jurnalist român: Liderii PAS şi PPDA au fost folosiţi de serviciile secrete ruse împotriva Republicii Moldova

“Îmi permit să cred că binomul politic Sandu/Năstase nu au cunoscut apropierea Fundației Open Dialog de Platon, persoană despre care mai multe anchete jurnalistice afirmă că a fost cel mai mare speculant financiar din spațiul CSI. Se impune totuși o întrebare cât de naiv trebuie să fi ca să crezi că participi la evenimente internaționale, care costă o căruță de bani, doar pe degeaba? Dacă admitem că au crezut asta, atunci cei doi politicieni moldoveni au fost folosiți, fără să știe, de către serviciile speciale străine”, consideră Nichituş.

Jurnalistul constată şi rolul nefast al Fundaţiei în aprobarea unor rezoluţii împotriva Moldovei, Poloniei sau României.

“Activitatea fundației conduse de Ludmila Kozlowska a avut un rol în aprobarea, de către diverse foruri europene, a unor rezoluţii îndreptate împotriva Poloniei, României și Republicii Moldova, statele în care Washington-ul încearcă să își consolideze prezența, inclusiv militară. Dacă au o minimă decență cei doi politicieni ar trebui să răspundă întrebărilor comisiei de anchetă. Ca să înțeleagă și electoratul moldovean, dacă cei doi au înțeles, sau nu, că au fost manipulați de serviciile speciale ale unor state ne-prietene Uniunii Europene și Statelor Unite ale Americii”, conchide Nichituş.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *