CSI / Rusia

Kiev: În 3 zile, convoaie cu cel puţin 100 de unităţi de tehnică militară rusă au intrat în Ucraina

În plus, în localitatea Kamâşnoe din regiunea Lugansk a fost detectată o acumulare de forţe în număr de peste 3.000 de combatanţi, precum şi un număr mare de tunuri şi mortiere.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, declarase anterior că Rusia continuă să-şi crească prezenţa militară atât în Ucraina, cât şi la graniţă, încălcând astfel acordurile de la Minsk privind încetarea focului în partea de est a Ucrainei.

Teroriștii din Donbas continuă să tulbure pacea în estul Ucrainei. Anunțul a fost făcut de către serviciul de presă al ATO pe Facebook. Separatiștii au încălcat de 43 de ori armistițiul de încetare a focului, se arată în anunț. Unitățile ucrainene, amplasate pe direcția Bahmutka au fost atacate cu GRAD-uri. Exploziile au fost auzite în apropiere de Donețk, Sokolniki, intersecția drumurilor Frunze-Krâmskoe.

Pe parcursul nopții au continuat luptele pentru aeroportul din Donețk. În ciuda nenumăratelor încercări ale teroriștilor de a prelua controlul asupra acestui obiect strategic, militarii ucraineni au rezistat pe poziții. Separatiștii au efectuat atacuri frontale, cu focuri de artilerie în direcția unităților din apropiere de Granitnoe.

sursa: agerpres.ro/timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *