Opinii și Editoriale

Klimenko citeste TIMPUL?

De cand a inceput campania electorala, partidele politice au cam indesit-o cu conferintele de presa. Zilnic, jurnalistii sunt invitati sa le mediatizeze orice „miscare”. Nu avem incotro, alergam de la o sala de sedinte la alta, iar seara ajungem epuizati.

Si uzati moral, de cele mai multe ori. Pentru ca, uneori, cei care ne invita la conferinte nu percep presa ca Puterea a patra. Ei se comporta cu noi de parca am fi sclavi ce muncesc pe mosia lor si cred ca suntem obligati sa tirajam orice declaratie a lor, indiferent de continut. Unor astfel de „politicieni” nu dea Domnul sa le pui vreo intrebare mai directa! Imediat te alegi cu injurii la adresa personala sau a publicatiei pe care o reprezinti.

Mi s-a intamplat acest lucru si mie, ieri, la conferinta de presa a lui Valeri Klimenko. Acesta a invitat mass-media pentru a o informa ca va sustine in alegeri acel partid care va impartasi principiile sale, intre care si decretarea limbii ruse ca limba de stat. In momentul in care am vrut sa-l intreb de ce crede ca este necesara o a doua limba de stat, Klimenko m-a intrerupt. Afland ca sunt de la TIMPUL, a comentat in stilul ce-l caracterizeaza: „U vas nehorosaia gazeta”… Ma intreb: oare Klimenko citeste TIMPUL, ca sa aiba dreptul de a judeca ziarul nostru?!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *