IT&C

La multi ani, domnule Vasile Odoleanu!

Un ziarist onest, care face parte din categoria celor care nu s-au lasat manipulati de putere, nici chiar atunci cand a activat la oficiosul „Moldova Suverana”, de unde, apropo, a fost concediat, in 2005. Cei care il cunosc mai bine, spun ca a fost trimis „la pensie” tocmai pentru ca era impartial si echidistant.

Colegii de breasla cu care a lucrat cot la cot la „Teleradio-Moldova” si la „Moldpres” (fostul ATEM) adauga la acest profil faptul ca au invatat de la Vasile Odoleanu sa fie oameni de omenie si de incredere. Actualmente, este redactor-sef al revistei „Viticultura si vinificatia in Moldova” si unul dintre putinii jurnalisti care scriu pe teme economice in cunostinta de cauza. Nu intamplator, pentru abordarea unor probleme actuale cu care se confrunta gospodariile agricole a devenit laureat al Uniunii Jurnalistilor din Moldova. A semnat numeroase articole din viata satului, a scris povestiri documentare, schite si eseuri.

Cu ocazia frumosului jubileu pe care il sarbatoreste astazi, 8 octombrie, fostii si actualii colegi, prietenii ii doresc multa sanatate, realizarea tuturor viselor si sa nu uite ca in jurnalistica se intampla la fel ca in vinificatie: cu cat ai mai multi ani, cu atat esti un mai bun profesionist. La multi ani, domnule Vasile Odoleanu!

Gheorghe Corovai, Colegiul de Informatica din Chisinau
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *