Timpul.md

Eveniment 16 Decembrie 2014 | 12:51

La Telenești s-a desfășurat un turneu de lupte libere în memoria celor doi pompieri căzuți la datorie

Ieri, 15 decembrie, în orașul Telenești s-a desfășurat Turneul de lupte libere în memoria pompierilor căzuți la datorie, Gheorghe Șova și Nicolae Popa.

Turneul a fost deschis solemn cu onorul drapelului de stat și cu un minut de reculegere. La eveniment au participat reprezentanți din patru raioane: Telenești, Orhei, Ungheni și Șoldănești. În final învingători au fost aleși sportivii din Ungheni care au obținut 13 medalii. Pe locul doi s-au poziționat sportivii din Telenești, cu 12 medalii, urmați de cei din Orhei cu 9 medalii, pe al treilea loc.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Administrației Publice Locale și ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

 


Competițiile au avut drept scop comemorarea eroilor decedați, dar și promovarea sportului în rândul tinerilor. Turneul a fost arbitrat de antrenori de categorie națională din cadrul Univeristății de Stat, Educației fizică și Sport din Moldova.Tot ieri s-a luat decizia ca acest campionat să fie desfășurat în fiecare an.

sursa: timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus