Timpul.md

Actualitate 29 Ianuarie 2019 | 16:44

Liderul unei asociații din diasporă: Manipularea, minciuna, dezinformarea e la ordinea zilei în binomul PAS-PPDA care acum se victimizează

Înainte de a acuza pe alții de acțiuni de intimidare, fruntașii binomului PAS-PPDA ar trebuie să se uite și prin propria curte. Recomandarea aparține lui Alexandru Cazacu, șeful Asociației ”Dor”, formată din moldoveni stabiliți în Italia. Acesta susține că a fost victimă a unor acțiuni abuzive din partea ortacilor Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase.

”Am fost intimidat și atacat de trollii voștri, când nici idee nu aveam că suntem oponenți, în fiecare zi, văd sute de intimidări "profesioniste" în comentariile oricărui om care nu e de acord cu politica voastră. Sunteți agresivi și bombardați cetățenii cu prostii de cea mai joasă speță”, scrie Alexandru Cazacu, într-o postare pe Facebook.

Internautul spune că manipularea, minciuna, dezinformarea e la ordinea zilei în binomul PAS-PPDA.

”O simt pe propria piele în fiecare zi, chiar dacă mi-am retras candidatura din decembrie. M-am retras, pentru că, teoretic, chiar putea fi interpretat astfel acest lucru. Dar voi tot nu ați înțeles nimic. Și ați schimbat macazul: te-ai retras pentru că te temi etc. Voi sunteți capabili să denigrați orice acțiune a oricărui om, desconsiderați adevărul și democrația, dreptul la opinie, dreptul de a alege și a fi ales. Tocmai voi să vă plângeți de intimidări??”, mai scrie moldoveanul.

”Eu știam că politica e murdară, am citit multe cărți la această temă, știu cum sunt manipulate masele, știu că poți transforma în demon orice om de pe acest pământ, dacă ai resurse economice și umane. Dar credeam, naiv, că astea sunt instrumentele dictatorilor, uzurpatorilor, bandiților, nu credeam că și cei "ai noștri" pot fi diabolici în setea lor pentru putere”, conchide Alexandru Cazacu.

hotnews.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus