Fotbal

Liga Campionilor: Bayern dă lovitura pe final de meci la Milan

Duelul finalistelor din editia precedenta a Ligii Campionilor a inceput electrizant, cu ocazii la ambele porti. Primul minut a adus si prima sansa de a se marca, dupa ce sutul lui Ranocchia a trecut milimetric pe langa poarta lui Kraft. Nemtii au pus imediat insa stapanire pe joc si au purtat atacurile in special pe flancul drept, aparat la Inter de Cristi Chivu. Pe langa duelul cu Robben, Chivu a avut inca un motiv de ingrijorare, fiind la un cartonas galben de suspendare. Luiz Gustavo, brazilianul adus de la Hoffenheim, a avut primele doua sanse de gol pentru Bayern, trimitand doua suturi periculoase, putin pe langa poarta lui Julio Cesar, in minutele 20 si 22.

Foto: AP Mijlocaşul brazilian Luiz Gustavo(s) sare la minge

Imediat, la un minut distanta, Inter a raspuns printr-o patrundere senzationala a lui Eto’o, finalizata cu un sut slab al lui Cambiasso, direct in Kraft. Seria ocaziilor a continuat, iar in minutul 24 Robben a centrat nestingherit de langa Chivu, pentru ca lovitura surprinzatoare de cap a lui Ribery sa se duca in transversala. Minutul 29 a adus o noua sansa pentru bavarezi, insa de aceasta data golgheterul din campionat, Mario Gomez, a reluat ca un amator peste poarta, dintr-o pozitie ideala. Ultimul cuvant din prima repriza l-a avut insa Inter, cu un sut fenomenal al lui Eto’o din interiorul careului, pe care Kraft l-a scos incredibil in minutul 33.


Foto: GettyImages

Partea secunda a continuat cu Bayern Munchen la timona jocului, iar prima ocazie i-a apartinut lui Arjen Robben. Mijlocasul olandez l-a depasit din nou cu usurinta pe Chivu, dar sutul sau din minutul 54 s-a dus in bara laterala. Inter a raspuns la cinci minute distanta, cu o noua ratare monumentala. Kraft a parat sutul lui Eto’o, mingea a ajuns la Cambiasso, insa acesta a tras incredibil peste poarta, din doar cativa metri. Ametit pe toata durata partidei de driblingurile lui Robben, Cristi Chivu a scapat in ultimul sfert de ora de emotii. Ranocchia s-a accidentat si a parasit terenul, astfel ca Leonardo a fost nevoit sa il mute pe roman in centrul defensivei, pentru ca locul din banda stanga sa fie luat de Zanetti.


Foto: GettyImages Cristian Chivu luptă cu mijlocaşul olandez Arjen Robben

Finalul meicului a fost insa cu adevarat nebun. Inter a ratat trei mari ocazii de a marca, prin Kharja, Motta si Eto’o, iar la cealalta poarta Bayern a dat lovitura. In minutul 90, Robben a prins un sut cu pamantul de la 25 de metri, iar Cesar a fost neatent, respingand in fata, de unde Gomez a adus un gol vital, pentru victorie.

Echipele Olympique Marseille si Manchester United au remizat, scor 0-0, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.  


Foto: GettyImages  

Sursa: onlinesport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *