Actualitate

Liviu Dragnea se plânge de tratamentul de la Rahova: Stau închis în cameră 23 de ore pe zi

Liviu Dragnea a făcut o serie de coemntarii incendiare în timpul audierii sale de marți, de la Judecătoria Sectorului 5. El a fost ascultat prin videoconferință, iar decizia vine după ce fostul șef al PSD a contestat interdicția de a mai lucra la atelierul penitenciarului Rahova. Sancțiunea i-a fost aplicată după ce Liviu Dragnea a dat un interviu la postul de televiziune Realitatea Plus. Fostul lider social-democrat a intentat două procese Penitenciarului unde este încarcerat și care a dispus această măsură.

Liviu Dragnea a spus judecătorilor că nu știa de la început că acea conversație pe Skype cu fosta sa consilieră, actual jurnalist Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu va fi difuzată. Lui i s-a transmis acest lucru ulterior. Potrivit lui Liviu Dragnea, citat de G4media, la discuție a asistat și partenera sa de viață, Irina Tănase, care era îmbrăcată în pijamale. În timpul videoconferinței, fostul șef PSD a purtat masca sub nas.

În acest moment instanța a rămas în pronunțare.

”Nu m-am gândit că voi fi sancționat pentru că am avut o conversație online cu altă persoană, conversație care, în viziunea mea, nu a avut caracterul unui interviu acordat unui trust de presă. Declar faptul că după încheierea conversației online, interlocutoarea mea mi-a comunicat faptul că a înregistrat conversația și că urma să o pună pe facebook. În privința acestui aspect nu am avut nicio putere de decizie întrucat din interiorul penitenciarului nu pot avea control asupra a ceea ce se întampla în exteriorul penitenciarului. De 2 luni și jumătate stau închis în cameră 23 de ore pe zi. (…)

Aș vrea să mai spun că în această conversație am fost 3 persoane. Doamna Alexandrescu, eu și partenera mea de viață, Irina Tănase, și ea trecută pe lista de persoane aprobate. Pentru informarea dumneavoastră, partenera mea de viață era acasă, îmbrăcată în pijamale și Anca Alexandrescu era în bucătărie, îmbrăcată lejer. În nicio țară, în niciun trust de presă, nu se fac interviuri în maniera asta. (…)

Dreptul la muncă nu poate fi decât suspendat temporar, nu spune că poate fi ridicat. Sunt inginer auto și asta e meseria mea. Am primit foarte multe evidențieri si recompense datorită modului în care am muncit la garaj”, a comentat Liviu Dragnea în timpul audierii sale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *