Timpul Liber

Lux încă de la vârste mici. Cât costă un cărucior pentru copii produs de Aston Martin

Există părinţi care îşi doresc să le ofere bebeluşilor lor absolut tot luxul din lume. Şi au şi portofele destul de generoase pentru aşa ceva. Aici a ţintit Aston Martin în momentul în care a decis să producă o serie de cărucioare pentru copii. Ideea a avut priză mai ales la bărbaţi, care şi-au dorit să-şi etaleze stilul şi atunci când îşi plimbă copilul prin parc. Din păcate pentru cei care visează şi îşi permit astfel de cărucioare pentru copii, acestea au fost produse în ediţie limitată, în doar 800 de exemplare. Preţul nu este deloc mic. Aston Martin cere pentru un astfel de model nu mai puţin de 3.000 de dolari, jumătate din preţul unui autoturismul low cost.

Sigur, până şi părinţii pentru care banii nu reprezintă o problema se întreabă ce diferenţa există între un astfel de cărucior pentru copii şi unul la preţ normal. Diferenţe mult prea mari nu există. Doar calitatea materialelor umflă preţul. De exemplu, roţile sunt inspirate din modelul de autoturism Aston Martin one-77, care costă în jur de 1,2 milioane de dolari. Sunt fabricate din duraluminiu şi au spiţe după modelul automobilului sport.

Materialul care a fost folosit pentru fabricarea scoicii în care stă copilul este şi el special. Cei de la Aston Martin au folosit pentru partea exterioară tipul de piele utilizate pentru interiorul automobilelor, a cărei calitate nu poate fi pusă la îndoială. Pentru interior, a fost utilizat un material textil care asigura un confort ridicat prichindelului dumneavoastră. Şi, că tot veni vorba despre confort, cărucioarele pentru copii sunt prevăzute cu un sistem de suspensie foarte performant, care absoarbe foarte bine şocurile şi fac aproape imperceptibile trecerile peste gropi sau dâmburi. Inginerii Aston Martin au fost atenţi şi la greutate. Datorită materialelor uşoare din care este fabrical, un astfel de model a cântăreşte doar 7,5 kilograme. Căruciorul a fost deja comandat de mai multe vedete din lumea muzicii şi nu numai.

Pentru cei care nu au prins modelul Aston Martin, trebuie spus că şi alţi producători de maşini şi-au extins brandul în această direcţie. Mercedes a scos în 2012 un cărucior pentru copii, în timp ce Porsche a avut această idee încă din 2011.

Dacă nu sunteţi dispuşi să investiţi atâţia bani , la Noriel găseşte zeci de modele de cărucioare pentru copii, prietenoase cu toate buzunarele. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *