Timpul.md

Moldova 14 Mai 2020 | 07:31

Maia Sandu: Sarcina cea mai complicată va fi să MOBILIZĂM electoratul în TURUL 2 / N-am discutat cu Năstase de mai multe luni

„Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să avem o cooperare care nu ar dăuna candidatului de pe dreapta care o să ajungă în turul doi. Asta este ideea. Sarcina cea mai complicată va fi să mobilizăm electoratul pentru turul doi. Asta este cea mai corectă cale și noi ne ținem de această abordare”, a declarat Maia Sandu în emisiunea la o emisiune Nataliei Morari de la tv8.

În opinia ei, candidații de pe dreapta trebuie să desfășoare o campanie și o comunicare corectă așa încât să nu dăuneze alegerilor prezidențiale.

În același timp, partenerii PAS-ului din blocul ACUM, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și-a exprimat de mai multe ori opinia că la următorul scrutin prezidențial partidele de dreapta trebuie să înainteze un singur candidat.

Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au discutat deja de două luni

Președinta PAS susține că după mesajul primit de la Andrei Năstase cu ocazia zilei de 8 martie cei doi politicieni nu au mai discutat.

Întrebată care este relația între cei doi, Maia Sandu a spus că așa cum se văd în public, așa și sunt relațiile. „Eu cred că pentru dumneavoastră este clar care sunt relațiile pentru că lucrurile se văd în public. Așa cum se văd, așa și sunt”.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus