Actualitate

Mâna dreaptă a lui Băsescu, alături de Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta, alături de Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au lansat duminică, 3 septembrie, proiectul politic "Altfel" al platformei "Pro România". La eveniment au fost însă invitaţi şi oameni politici din principalele partide. Surprinzător, la invitaţia lui Ponta a răspuns şi preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu.

"Toata lumea e aici in calitate de "friend". Nu este inca nimeni membru.", a spus Victor Ponta, încercând parcă să domolească jurnaliştii care l-au asaltat cu întrebări despre prezenţa lui Steriu la conferinţă.

Luat la întrebări de jurnalişti, Valeriu Steriu a susţinut că a prezenţa sa la conferinţă nu este un secret şi a fost comunicată şi preşedintelui PMP, Traian Băsescu.

"Cu Victor Ponta mă cunosc din 2001, cu Daniel Constantin din 2004, cu Sorin Cîmpeanu la fel, din 2004. Trei prieteni au lansat un proiect politic care se poziţionează împotriva lui Liviu Dragnea şi împotriva celor care astăzi duc ţara într-o direcţie greşită. De aceea am răspuns, astăzi, mă bucur că am fost alături să-i încurajez. Îmi pare rău că nu au fost şi alţi colegi din opoziţie, din PNL, din alte partide, să fie alături în acest proiect.

(…)

Domnul Victor Ponta este o voce importantă în opoziţie în clipa de faţă.

(…)

Sunt preşedinte executiv al PMP, alături de 16 colegi în CD, de 8 colegi in Senat. Sunt foarte confortabil în fruntea lor şi avem o echipă bine rodată.

În egală măsură am fost şi adversar, şi partener cu Victor Ponta de-a lungul anilor. Cred că prietenia poate să rămână între politicieni dincolo de partide, dincolo de doctrine.", a susţinut şi Valeriu Steriu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *