Actualitate

Management Blue AIR: Flota AIR Moldova va fi mărită, iar destinaţiile curselor – extinse

Reprezentanții companiei românești, care a devenit principalul acționar al Air Moldova, au declarat că, sprijinindu-se pe experiența proprie de dezvoltare a Blue Air, și în parteneriat cu colegii din Republica Moldova, intenționează nu doar să păstreze statutul de companie aeriană națională pe care îl are Air Moldova, dar și să dezvolte semnificativ acest potențial, transformând compania în unul din cei mai buni operatori regionali.

La rândul său, directorul comercial al companiei Blue Air a dat asigurări presei că datorită eforturilor comune va fi asigurată o creștere stabilă și dezvoltarea Air Moldova, care va deveni un reprezentant de vază al familiei companiilor aeriene europene. Iar directorul Air Moldova, Iulian Scorpan, este sigur că, din acest moment, compania va avea un nou impuls de dezvoltare.

În acelaşi timp, reprezentanții Blue Air au declarat că nici profilul, nici denumirea, nici identitatea Air Moldova nu se vor schimba. Compania își va continua activitatea, dar va avea deja acces la resurse și posibilități suplimentare. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *