Sport

Meciul Moldova Elvetia a intrat in atentia FIFA

Sambata trecuta au avut loc mai multe meciuri contand pentru preliminariile campionatului Mondial de fotbal, finala caruia va avea loc in Africa de Sud, in 2010. Traditional, in aceste zile pariorii sportive mizeaza sume enorme de bani pentru un rezultat sau altul, care de cele mai dese ori, ajung in conturile agentiilor de specialitate.

Dupa cum informeaza “Sovetski Sport”, la finele saptamanii precedente, surprinzator de multe pariuri mari pentru meciul de fotbal Moldova – Elvetia, au fost inregistrate in Rusia.
Initial Elvetia era considerata favorita la victorie – aceasta fiind cotata cu un coefficient de 1.7 – 1.8. In data de 28 martie pentru castigul oaspetilor a fost consemnat un flux mare de pariuri mari. Si nu doar pentru o simpla victorie, ci pentru un decalaj de “-1.5”, ceea c ear insemna ca elvetienii ar invinge cu o diferenta de doua goluri.
In conformitate cu activitatea fireasca a afacerilor de pariuri, coeficientul pentru infrangerea gazdelor a scazut vertiginos pana la 1.27, dar fluxul pariurilor nu contenea. Suma totala de bani investiti in Rusia pentru acest meci, conform unor date preliminare, a depasit cifra de un million de euro.
Este de remarcat ca partida respectiva s-a incheiat cu scorul de 0-2, iar golul al doilea a fost inscris in prelungirile meciului.
Asociatia nationala a caselor de pariuri din Rusia (NAB), a anuntat forul mondial de specialitate (FIFA) cu privire la anomalia pariurilor pentru acest meci. Deoarece o informatie similara a parvenit nu doar din Rusia, conducerea FIFA a decis sa initieze o investigatie pe marginea acestei intalniri.
Conform programului competitional al grupei a doua preliminara, aseara, selectionatele Elvetiei si R. Moldova au disputat un nou meci oficial, de data aceasta pe terenul din Geneva (Elvetia).

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *