Sport

Media Sport a mai obtinut un trofeu

La Chisinau s-a incheiat un nou turneu de futsal, rezervat echipelor oamenilor de afaceri din cadrul Comersant League. Cupa „Moldasig” a reunit la start un numar din sase formatii, toate stabilindu-si obiectivul de a obtine victorie in fiecare meci. Cu o sete de revansare a abordat acest turneu echipa jurnalistilor Media Sport, care la editia anterioara a ratat victoria in partida decisiva.

De aceasta data, formatia condusa de Eduard Ciobanu a avut o prestatie impecabila si a acces fara prea mari emotii in finala competitiei. Meciul pentru stabilirea titlului de campioana a opus doua formatii ce s-au intalnit si in etapa preliminara, Media Sport si EximBank.
Dupa ce au fost invinsi in faza grupelor, bancherii au abordat mult mai activ debutul celui de-al doilea meci direct, insa experienta de joc mai mare a jurnalistilor si-a spus cuvantul si Media Sport a invins cu scorul de 6-2. In meciul pentru locul trei, Moldasig a invins formatia Fitness Doza cu scorul de 7-4. Capitanul echipei Media Sport, Eduard Ciobanu, a devenit cel mai bun golgheter al turneului, cu 16 goluri marcate.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *