Timpul.md

Actualitate 4 Septembrie 2017 | 05:51

Medicii i-au adus acestei mame băiețelul nou-născut. A rămas șocată când a văzut ce avea acesta în mână!

Americanca Lucy Helleyn era mama a doi copii, când a decis, împreună cu soțul său, să nu mai facă și alții. Femeia și-a pus sterilet, o metodă de contracepție despre care i s-a spus că în proporție de 99% va preveni o altă sarcină.

Cu toate acestea, femeia a avut parte de o surpriză imensă. A aflat că va aduce pe lume încă un copil și asta abia în săptămâna a 18-a de sarcină. Mai mult decât atât, medicul care a consultat-o i-a spus că nu a depistat niciun sterilet și a tras concluzia că implantul cu acest dispozitiv a eșuat, iar acesta ar fi căzut.

Lucy a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos și nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce ținea copilul în mână la naștere. Era vorba chiar de steriletul cu pricina.

Femeia a postat imaginea cu nou-născutul pe rețelele de socializare, iar acest caz a ajuns în lumea întreagă. Fericita mamă consideră venirea pe lume a bebelușului, pe nume Dexter, o adevărată binecuvântare. Chiar dacă nașterea sa nu a fost planificată, ea nu își mai imaginează acum viața fără el. În viitor femeia își dorește o sterilizare pentru a preveni o astfel de surpriză, chiar și atât de drăgălașă ca și Dexter, micuțul ei.

huff.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus