Timpul.md

Actualitate 17 Decembrie 2019 | 08:15

Membrii PAS din Hîncești își doresc ca Maia Sandu să candideze acolo pentru funcția de deputat

 

Europa Liberă: Ceea ce s-a observat la suprafață e că atât Dvs., cât și dl Năstase faceți declarații practic diferite, cum înțelegeți să obțineți mandatul pe circumscripția Hâncești.

Maia Sandu: „Este o oportunitate pentru toate partidele politice. Evident că noi considerăm aceasta o oportunitate, o să luăm o decizie; Platforma DA, evident, la fel discută. La un moment sper să ajungem să discutăm împreună, dar noi încă nu am decis în PAS cine este candidatul care va merge să lupte pentru această circumscripție.”

Europa Liberă: Pentru Dvs. ar fi o provocare să candidați acolo?

Maia Sandu: „Am avut o discuție cu echipa de la Hâncești. PAS are o echipă puternică la Hâncești, colegii mei de acolo își doresc ca eu să merg în calitate de candidat, dar o să mai discutăm și o să vedem dacă e cea mai bună decizie sau nu.”

Europa Liberă: Dacă ați fi în parlament, vocea Dvs. ar fi mai sonoră?

Maia Sandu: „Este adevărat, dar trebuie să ținem cont că alegerile se vor întâmpla în câteva luni de zile și va rămâne cam puțin timp, cel puțin pentru sesiunea de primăvară-vară va rămâne foarte puțin timp pentru a folosi această tribună. Oricum o să discutăm și o să analizăm dacă trebuie să merg sau dacă trebuie să meargă altcineva.”

Continuarea pe  https://moldova.europalibera.org 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus