Actualitate

Mergi în august în România! E gratuit!

Campania a avut până în prezent 200 de autocare care au vizitat toate județele României în luna iulie. Peste 10 000 de oameni au putut vizita România în excursiile de trei zile și au avut ocazia să își schimbe percepțiile cauzate de propaganda anti-românească. Vlad Caragia, coordonatorul local al campaniei spune că: “Vrem să ducem oamenii din fiecare sat al Moldovei să vadă România așa cum este ea. Dați-ne un simplu telefon și veniți cu familia sau prietenii pentru 3 zile în Țara-Mamă”.

Primele autocare pe luna august pornesc pe 2.08 la Galați și vor mai vizita Brăila și Dunărea, iar următoarele, pe 5.08, pornesc la București, unde se vizitează Patriarhia, Centrul Vechi și Casa Poporului (Parlamentul), și apoi, la alegere, se merge pe Valea Prahovei și se vizitează Sfinxul și Babele, sau salina Slănic Prahova, cea mai mare salină din lume. Pentru doritorii de experiențe și peisaje noi, există un tur de 3 zile pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum al României. Iubitorii traseelor urbane pot vizita Timișoara, Clujul sau Iașul.

ORICINE POATE PARTICIPA!
Cei care doresc să meargă în locațiile respective pot alege să o facă cu transportul propriu sau pot să se înscrie la autocarele special pregătite. Înscrierile se fac la numerele de telefon
069111093, 079992298, 079992292, 079992242. Pentru participare au prioritate grupurile de minim 10 persoane.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *