Timpul.md

Actualitate 6 Septembrie 2019 | 14:20

MERITOCRAȚIE /// Ministrul de Interne, ex-deputatul Năstase se plânge că n-a fost lăsat să „câștige” concursul pentru șefia Procuraturii

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, mai nou candiatul blocului ACUM la şefia Primăriei Chişinău, Andrei Năstase, a vrut să fie procuror general pentru o perioadă de 3 luni, însă nu a fost lăsat ede actual amajoritate parlamentară. Despre aceasta a anunţat însuşi Andrei Năstase, în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4.

„Din păcate, colegii din majoritatea parlamentară au considerat că nu este bine pentru că astfel, s-ar politiza instituţia.

Da, la un anumit moment, atunci când eram în impas, le-am spus: Nu e nicio problemă, trei luni lăsaţi-mă să merg acolo, aveţi încredere în onestitatea mea. Dar mi-au spus că ce-o să zică lumea”, a spus Andrei Năstase.

Totuşi, acesta regretă că nu a ajuns la Procuratură ca să „dea drumul la nişte dosare”, întrucât pentru asta era nevoie de curaj şi caracter, pentru că persoane profesioniste şi integre mai sunt.
 
Amintim că Andrei Năstase a fost ales deputat în Parlament, de unde și-a dat demisia pentru a fi Ministru, a dorit să fie Procuror și acum candidează pentru a fi Primar.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus