Actualitate

Mesagerul minciunii comuniste si a dezinformarii!

Osanale nemeritate aduse guvernarii, critici nefondate la adresa Opozitiei si ascunderea adevarului – iata reteta „Mesagerului” de luni, 6 iulie, de la „Moldova 1”, descoperita in urma monitorizarii de Alianta „Moldova Noastra”. La aceste ingrediente ar mai trebui de adaugat si milioanele de bani publici, pe care ii platim cu totii prin impozitele noastre, indiferent de culoarea politica. Pentru a pastra treaza mintea telespectatorilor e nevoie de „antidot”.

Guvernul va primi un grant sub forma de ajutor tehnic de la Japonia, anunta „Mesagerul”. Antidot: Moldova va primi, nu guvernul. Si a primit asemenea ajutoare in toti acesti ani, datorita intelegerilor facute de guvernarile democratice pana la venirea comunistilor in 2001. Dupa aceea, insa, anume Voronin a deschis SMT-uri, fiind aratat cu panglica in maini la toate televiziunile comuniste, „donand” tractoare in stanga si in dreapta in campaniile electorale, pe bani japonezi.
Televiziunea asa-zis publica a trecut cu vederea si adevarul de la comemorarea celor 60 de ani de la deportarile masive, facute de regimul comunist. Un reportaj de jumatate de minut, fara fetele inlacrimate ale batranilor care cereau autoritatilor sa le intoarca bunurile confiscate, fara mainile care tremurand aprindeau lumanari in memoria celor care s-au pierdut in lagarele comuniste. De parca priveai o emisiune a administratiei GULAG, nu a acestor oameni inlacrimati, cu maini tremurand si rude moarte in Siberia.

La rubrica „Alegeri” – un nou atac in adresa AMN in „Mesagerul” de luni. In vizorul stabului comunist ajunge primarul de Sangera, membru AMN. Antidot: In stire sunt folosite comentarii ale jurnalistului de genul „justitia nu se aplica in cazul unui primar membru AMN”, nepermise in electorala, iar o asemenea incalcare ar fi pedepsita drastic, daca in Republica Moldova am avea cu adevarat o justitie independenta si nu care sa serveasca clanului comunist, ca si „Teleradio-Moldova”.
A doua zi consecutiv sunt atacati unii reprezentanti din teritoriu ai AMN. Probabil, nu se mai indrazneste sa se critice liderii formatiunii. Ar putea oare acest antidot sa fie si un leac de lasitate pentru „Mesager”?

PP

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *